fredag 29 januari 2010

Opinionen och betydelsen av SAAB

Den senaste opinionsundersökningen från Synovate (DN) visar på ett halverat försprång för de rödgröna. Det är nu bara 2,9% som skiljer mellan blocken. Lite försiktig ska man nog vara, en annan undersökning från igår visade på 10% skillnad. Men i alla fall tycks tendensen vara positiv för Alliansen :)
opinionstrender fortsätter dock inte om man står bredvid och tittar på. Nu återstår hårt jobb och ännu mera hårt jobb för en valseger i september. Att SAAB-affären roddes i hamn var väldigt betydelsefullt. Som nationell symbol påverkas alla av den.
Utöver det återstår ett antal frågor. Till exempel att Jan Björklund håller uppe farten i reformeringen av svensk skola. Där hjälper vi i Haninge självklart till - nu senast genom att öppna upp för kunskapskontroller i förskolan.

/Daniel
SvD, DN2 GP

2 kommentarer:

  1. Tyvärr så har ni inte lyckats med borgarpolitik och vi hoppas att Sverige får tillbaka en S regeringen som lyssnar på folket.
    Ni slår hela tiden på de som ligger! Den här regeringen påminner om ett gäng muppar. Nu är jag trött på fyra års vanstyre och allt ert s k bullshit!

    /Anders Gustavsson

    SvaraRadera
  2. Länge sedan man såg ett inlägg av Fiskebäck här på blogen.

    SvaraRadera