onsdag 28 januari 2009

Konstens dårskap



Konstens dårar har gjort det igen. Anna Odell gör sitt examensarbete iform av en våldtäkt på samhället. Hon utnyttjar skattemedel för att lyfta fram sitt eget ego och kalla det konst. Hon vill väcka debatt om psykvården.


Nästa dåre Kleerup i svt debatt igår. Han vill släppa knarket fritt. Enligt honom blir man så kreativ och skapande när man använder det. Det mesta inom musik och konst vi ser och hör har skapats under ett drogrus enligt Kleerup. VILKEN PAJAS


Allvarligt många av dessa människor/projekt är finansierade av skatter. Är det inte dags nu att vi vänder denna debatt till där fokus bör ligga. Sluta utnyttja våra skattemedel till sjuka projekt och kalla det konst. Vi måste sluta att hjälpa dessa dårar att sitta i tv och förmedla till våra ungdomar att droger är bra för att skapa kreativitet. Vi måste sluta att stödja projekt som Anna Odells. Vi måste helt enkelt ta oss en rejäl funderar vart och framför allt var vi lägger dessa kultur/konst bidrag. Eller så slopar vi dom helt och hållet. Dom får helt enkelt börja sälja sina tavlor eller teaterbiljetter och bli självförsörjande.
Michael Fridebäck

1 kommentar:

  1. Bra Fridebäck eller ÄNTLIGEN en politiker som säger ifrån

    SvaraRadera