måndag 11 maj 2009

Välkommet beslut från M-kvinnor

M-kvinnor beslutade i helgen att även ensamstående kvinnor skall ha rätt till insemination.

Tycker det är ett bra förslag. Tycker inte en persons civila status skall påverka om personen skall kunna få insemination eller ej.

//Martin Levanto (M)

ps: rösta moderat den 7 juni!

5 kommentarer:

  1. Har det gått så långt därhemma i gamla Svedala att man nu tycker att ett barns behov att ha både en mamma och en pappa är bara en "civil status"? Verkligen sjukt!

    SvaraRadera
  2. Ett extraknäck för veterinären?

    SvaraRadera
  3. Att köpa sex anser feministerna är fult och fel. De (enbart män såklart) som känner sig tvungna att ta till detta för att få närhet ska kedjas fast vid skampålen.

    Men att köpa resultatet av sex, en graviditet och ett barn, det anser samma feminister är inte bara okay utan väldigt fint och rätt. Därav deras positiva inställning till detta korkade förslag.

    Bör inte en kvinnlig "rättighet" även ha en motsvarande "manlig rättighet"? Annars är det väl knappast rättvist? Eller ska kvinnor ha rättigheter men män enbart skyldigheter?

    Vad skapar ni politiker för vridet mansföraktande samhälle egentligen?

    SvaraRadera
  4. Nu har det gått för långt, feminismen börjar likna en rörelse som har starka drag från historiens mörkaste epoker. Så trött den eviga ensidiga propaganda där det är synd om kvinnor och män är roten till allt ont. Feminismen är inte ett dugg intresserad av jämlikhet och det bara en tidsfråga innan feminsternas lilla röda kommer i bokform.

    Feminismen kommer fälla både sossarna och högeralliansen. Själv komme jag rösta på SD och de trodde jag sldrig.

    Entrepenör och fd. mörkblå urmoderat

    SvaraRadera
  5. Det finns alldeles för många barn som växer upp utan två föräldrar, därför bör vi på alla sätt försöka se till att barn får möjlighet att växa upp tillsammans med en mamma och en pappa.
    Om det finns en större mängd kvinnor som inte kan hitta en karl så beror det troligen på de präglats av det femitristiska samhälle som vuxit fram de sanaste decennierna. Därför bör barnsugna tjejer se till att vara naturliga kvinnor och inte rabiata femitrister.
    Vi måste sluta att dalta med ensamma kvinnor och se till att vi åter får ett "normalt" samhälle där våra barn får växa upp i trygga familjer. Om något alliansparti skulle föreslå att ensamma kvinnor skall ha rätt till insemination kommer jag att rösta på sd!

    SvaraRadera