onsdag 20 maj 2009

Gå och rösta!



Från och med den 20 maj till den 7 juni kan du rösta i valet till Europaparlamentet! Det är viktigt att din röst hörs i Europa! Vi i Moderaterna vill att EU skall trygga den fria rörligheten i Europa och den fria handeln! Vi vill att vi gemensamt i EU skall bekämpa klimathotet och hitta gemensamma och hållbara lösningar för framtiden! Vi vill att medlemsländerna skall samarbete och bekämpa den internationella brottsligheten. Vi vill samarbeta i EU och försöka hitta lösningar på den ekonomiska krisen.

Den socialistiska/kommunistiska blocket vet fortfarande inte om dem är för eller emot?

Kan den rödgröna röran bestämma sig?

Rösta för Sveriges bästa och för ett starkt EU, rösta moderat den 7 juni!

---
Martin Levanto (m)

2 kommentarer:

  1. Jag har skrivit ett nytt inlägg på Haningeposten blogg. Jag skulle vilja höra Kjell Larssons (M) eller Michael Fridebäcks (M) bortförklaring till detta:

    [Uppdatering] Moderaterna i Haninge själva, genom Martin Levanto, uppmanar människor att rösta i EU-valet mellan 20 maj till 7 juni (!). Samma uppmaning toppar Moderaternas lokala hemsida där de till och med påstår att vallokalerna öppnade 20 maj.

    SvaraRadera
  2. Hej Magnus!

    Till vänster om inläggen kan du läsa att "det är varje skribent som själv ansvarar för vad han eller hon skriver" samt "det är alltså den enskilda skribenten som själv ansvarar och skriver sina personliga åsikter på denna blogg". Denna blogg är inget officiellt språkrör för Moderata Samlingspartiet.

    Mitt inlägg som du kommenterat är en uppmaning att gå och rösta och det är en uppmaning från mig. Den är även undertecknad av mig som du kanske märkte. Det är även jag som ansvarar för det inlägget. Det är alltså inte Michael Fridebäck eller Kjell Larsson som ansvarar för det.

    Har du frågor eller synpunkter tycker jag att du ställer frågorna till mig!

    Martin Levanto

    SvaraRadera