tisdag 30 juni 2009

Björklunds tal och folkvimmel

Igår kväll var det Folkpartiets tur att hålla tal i Almedalen. Det var en stor publik som lyssnade, samt en och annan som framförallt uppskattade de goda muffinsarna...
Talet tog upp en mängd ämnen, bl a A-kassan, vilket knappast är någon kioskvältare hos väljarna. Skolan och dess uppgift att skapa likvärdiga villkor för alla elever kändes mer genuint, liksom förslaget om lärlingsjobb. Där står Folkpartiet för viktiga bidrag.
Apropå skolan får man inte missa seminariet idag på Joda bar i Hamnen kl 12.15 med Martina. Det blir en ganska akademisk approach på de kunskapsmätningar som vi gör i Haninge i de lägre årskurserna. Vi är pionjärer på området och det har väckt intresse.
Annars är det ett fantastiskt folkvimmel här i Visby! Igår kom Alexandra och Martina hit. Martin Levanto, Tommy Öhrström och Daniel Lassnäs håller den yngre fanan högt. I vimlet har även ett stort antal partikamrater synts: Sven Ljungberg (Skandia), Hanna Broberg, Hanna Hesser Nordin med make Sten (känt uppdrag), vår ombudsman Sverker Eriksson, Lotta Helmersson (Sveriges Ingenjörer), bara för att nämna några.

/ Daniel
SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar