torsdag 16 september 2010

Arbete bygger Sverige starkt!

Socialdemokraternas benägenhet att dela in befolkningen i grupper att tycka synd om har byggt upp ett samhälle där många känner att det inte är någon idé att anstränga sig. Detta sätt att se på människor skapar klyftor i samhället. Moderaterna vill att alla ska kunna bidra med arbetskraft efter sin förmåga och ser till att det också ska löna sig att arbeta.

En 30-årig långtidssjukskriven får arbetsförmågan prövad för första gången på 10 år och kommer ut i arbetslivet igen. Detta tycker socialdemokraterna är att jaga sjuka med blåslampa.

Jobbskatteavdragen har givit låg och medelinkomsttagare en månadslön mer i plånboken. Detta tycker socialdemokraterna är diskriminerande mot arbetslösa.

RUT-avdraget har skapat tusentals nya jobb för människor som  varit arbetslösa eller jobbat svart. Detta kallar socialdemokraterna för pig-avdrag. 

Att skapa grupper av människor och frånta dem viljan att jobba sig till en framtid sig är inte en bra väg för Sverige. Moderaterna är ett parti som sätter värde på alla som arbetar, från läkare till lokalvårdare. Alla ska kunna vara stolta över sitt yrke och alla ska kunna känna att det lönar sig bra att arbeta. Om du också tycker att det är arbete som bygger Sverige starkt ska du rösta på moderaterna.

Sven Gustafsson, styrelseledamot i Haningemoderaterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar